Tietoa tästä sivustosta

Vuosien varrella sivusto on pikkuhiljaa muokkaantunut ja toivottavasti koko ajan parempaan suuntaan. MySQL-tietokantatoteutus antaa kuitenkin vielä toistaiseksi odottaa itseään, johtuen lähinnä siitä, että ylläpidän tätä sivustoa omaksi ilokseni ja muiden hyödyksi, eikä minulla tällä hetkellä riitä aika MySQL:n opetteluun ja sivuston siirtämiseen tietokantoihin.

Sivuston ulkoasun värityksestä ja kuvituksesta kiitos kuuluu Toni Laarille.
(Asettelusta ja kaikesta muusta saatte syyttää minua. ;)

Sivusto koostuu hieman vajaasta 600:sta sivusta.

Sivuilta löytyy:

  • 252 paikkakuntaa, joissa voidaan harrastaa yhtä tai useampaa kamppailulajia
  • 147 erilaista lajia ja tyylisuuntausta
  • Lajikuvaukset lähestulkoon kaikille lajeille ja tyylisuunnille
  • Linkit mahdollisten lajiliittojen/kattojärjestöjen sivuille
  • Linkkejä alan nettikauppoihin
  • Linkkejä muihin kamppailulaji aiheisiin sivustoihin

Näin suuren sivuston ajantasalla pitäminen yksinäni on kuitenkin melko työlästä. Tämän takia toivonkin, että Te, hyvät kävijät, autatte minua pitämään tämän sivuston ajantasalla ja ilmoitatte minulle vanhentuneista/risoista linkeistä ja muista mahdollisista virheistä. Otan mielelläni vastaan myös parannusehdotuksia ja muuta palautetta vastaan näitä sivuja koskien.

Sivustoa päivittelen aina kun saan päivitystietoja, tai itse jonkin virheen huomaan. Yleensä viimeistään viikon sisällä sisältöä koskevat muutokset on tehty, mutta tavallisesti asia hoituu parissa päivässä. Pitempiäkin päivityskatkoksia saatta tulla, muista kiireistä johtuen. Toivonkin että olisitte tällöin kärsivällisiä.

Vastaan jokaiseen palautteeseen heti, kun olen palautteessa mainitut korjaukset tehnyt, joten jos haluatte varmistua siitä että palautteenne on tullut perille, laittakaa myös sähköpostioisoitteenne palautelomakkeessa sille tarkoitettuun paikkaan.

Valid HTML 4.01 Transitional

© Copyright Kamppailulajit Suomessa - Martial Arts in Finland. All rights reserved.