Fight Like A Girl - Itsepuolustusta naisille - Lajikuvaus

Fight Like A Girl on itsepuolustusmuoto naisille ja tytöille. Se pohjautuu Amanuut Krav Magaan ja testattuihin sekä toimiviksi todettuihin tekniikoihin. Oppimalla itsepuolustusta pystyt estämään väkivaltaa sekä tunnet itsetuntosi ja omanarvontuntosi kohoavan samassa prosessissa.

AKM itsepuolustuskoulutus eroaa tavallisesta itsepuolustuskoulutuksesta useilla tavoilla.

Ensimäiseksi: Opetamme täyden kontaktin itsepuolustusta. Opettamalla täydellä kontaktilla adrenaliinin virratessa, painuvat tekniikat lihasmuistiin. Tämä tarkoittaa sitä, että keho tulee muistamaan ja vastaamaan oikein vaikka mieli olisi unohtanut.

Toiseksi: Opetamme hyvin käytännöllisiä tekniikoita, jotka on kehitetty vastaamaan hyökkäyksiin joita naiset tyypillisesti kohtaavat. Tekniikkamme käyttävät hyväkseen naisen kehon voimia ja kuka tahansa nainen ikään tai fyysisiin kykyihin katsomatta voi oppia ne.

Kolmanneksi: Ymmärrämme äärimmäiset tunnetilat, joita joudutaan kohtaamaan väkivallan pelossa, erityisesti naisilla. Tuntimme opetetaan erittäin kannustavassa ilmapiirissä. Autamme oppilaitamme kehittämään sisäistä vahvuutta ja toimimaan peloistaan huolimatta sekä kunnioittamaan fyysisiä kykyjään.

Asiakkaitamme ovat mm. naiset sosiaalipalvelun turvakodeista, teini-ikäisten tyttöjen kerhot ja organisaatiot. Meiltä löytyy myös ohjelmia yleisiin ja yksityisiin kouluihin opettaen kaiken ikäisiä tyttöjä seksuaalisen väkivallan ja raiskauksen estämisessä sekä itsepuolustuksen fyysistä puolta. Toivotamme sinut tervetulleeksi sivuillemme voidaksesi auttaa tyttäriämme, siskojamme ja äitejämme välttämään ja estämään sekä selviämään väkivaltaisista tilanteista.

(c) Laura Benyik

Lisätietoja: Haganah Security International

© Copyright Kamppailulajit Suomessa - Martial Arts in Finland. All rights reserved.