Genbukan Ninpo Bugei - Lajikuvaus

Genbukan Ninpo Bugein päämääränä on säilyttää ja opettaa shinobien(ninja) taitoja. Organisaation pääopettaja on Soke Shoto Tanemura Japanista. Opetus tapahtuu perinteisen japanilaiseen tapaan ja tapahtuu Ninpon perinteitä kunnioittaen.

Opetus keskittyy Ninpo Sanjurokkeihin(käsittäen 36 harjoittelualuetta), joka jakautuu 18 perinteiseen taitoon(Bugei Juhappan) ja 18 Ninpon taitoon(Ninja Juhakkei).

Ninpo Bugei on kehitetty useista ninjutsu ja ninpo koulukunnista, vaikkakaan kokonaisuutena ei ole rajoitettu mihinkään kouluun tai tyyliin. Sen sijaan mitä lajiin on sisällytetty tulee edelleen kehittää. Ninpo on käytännönläheistä ja sopii erittäin hyvin itsepuolustukseen. Lajia on hieman muokkaamalla käytetty mm henkivartijoiden, turvallisuushenkilöstön sekä poliisien koulutukseen.

Soke

Genbukanin pääopettajana toimii Soke Shoto Tanemura Japanista

Sensei Guy Aerts, Kyoshi, 6th Dan

Sensei Guy Aerts perusti Belgiaan ja Hollantiin ensimmäisenä Genbukan Ninpo Bugei ja Kokusai Ju-Jutsu Renmei Dojot. Hän avasi myös useita Dojoja ympäri Eurooppaa Renshi Filip Poffén avustuksella. Gur Aerts on Soke Tanemura Shoto Sensein suora oppilas.

Sensei Guy Aerts on ollut henkivartijakoulun opettaja, on American Society of Industrial Security jäsen. Hän on myös turvallisuusasiantuntija ja on kouluttanut useita virallisia poliisivoimia maailmanlaajusesti. Shibu-Cho Kyoshi Guy Aerts on kansainvälinen Adviser of the Association Spetsnaz, joka kuuluu Venäjän Militia MVD:en.(Ministry of Interior Affairs).

Aerts on kehittänyt monia itsepuolustus ohjelmia turvallisuusjoukoille ja on julkaissut "Self-Defense For Children" ja kirjat "Close Protection : Attaché-Case Techniques", "Close Protection : Anti-Firearms Techniques" ja "Self-Defense For Girls And Women"

Genbukan Ninpo Bugei Finland

Suomessa Genbukania opettaa Miska Vuorio, joka on Belgian Shibu Chon, Guy Aertsin(6 th Dan) suora oppilas.

Lähde ja lisätietoja: Genbukan Ninpo Bugei Finland Ry

© Copyright Kamppailulajit Suomessa - Martial Arts in Finland. All rights reserved.